DIB Lounge

Så er det tid til endnu en omgang DIB Lounge. Vi har glædet os til at invitere jer til vidensdeling og hygge på tværs af frivillige, temagrupper, ansatte og bestyrelsesmedlemmer påny!

Denne gang i loungen har vi som oplægsholdere DIB’s to mega seje praktikanter Hans og Siri. De studerer begge til katastrofe- og risikomanager på Københavns Professionshøjskole.

De vil dykke ned i udvalgte, centrale emner, begreber og værktøjer fra deres studie, og undervejs vil vi i fællesskab relatere det til DIB’s projekter og arbejde:

  • Disaster Cycle
  • De fem trends indenfor katastrofer
  • Build Back Better

Det bliver mega spændende, og der bliver god mulighed for at spørge ind til Siri og Hans’ arbejde i DIB og selvfølgelig at snakke på tværs af grupper og interesser, derfor: Sæt dig godt til rette i stolen eller sofaen, fyld snack-skålen op, og tune in på følgende link meet.google.com/wzm-bmkp-dxy fra kl. 17:00 på mandag.

Vi glæder os til at se jer på mandag! 🙂

PS: Vil du gerne have direkte besked omkring de næste sessioner af DIB Lounge? Så tilmeld dig maillisten her: https://forms.gle/ixz5ASfXio8QgZfk8

Dato: Mandag 31. maj 2021
Tid: 17.00 – 18.30
Sted: Online på meet.google.com/wzm-bmkp-dxy 

Program:
17.00 – 17.10 – Velkommen til deltagerne og kig på dagens program
17.10 – 18.15 – Oplæg ved Hans og Siri + spørgsmål og diskussion
18.15 – 18.30 – Fælles afrunding og tak for i dag!


Hvad er DIB Lounge?

I forbindelse med et Masterclass-forløb med 3 andre ngo’er i 2020, som ansatte og frivillige i DIB deltog i, opstod idéen om at skabe mere vidensdeling og erfaringsudveksling på tværs af vores organisation. Det skal både være spændende, socialt, lærerigt og hyggeligt. Derfor har vi startet DIB Lounge.

Det er målet, at frivillige i lande- og projektgrupperne får nogle konkrete projektværktøjer og sparrer med hinanden samt får øget kendskab til, hvilke udfordringer og løsninger hver gruppe sidder med. Desuden kan interesserede medlemmer få mere detaljeret viden om DIB’s projekter og det frivillige arbejde, der ligges deri.

PPS: Hvis du har en god idé til emner og temaer for fremtidige sessioner af DIB Lounge, så tøv ikke med at fortælle os om det, så vi kan arbejde på at lave en session med lige dén viden, du søger.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *