DIB’s bestyrelse består af fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter, som vælges på den årlige generalforsamling.

På seneste generalforsamling den 26. april 2022 blev følgende valgt til bestyrelsen:

Carsten Lützen – formand
Arkitekt og planlægger hos Aarhus Kommune
Carsten har været tilknyttet DIB siden 2000, hvor han først var ansat og siden er trådt til i bestyrelsesarbejdet.

Carsten har megen erfaring med byplanlægning og rådgivning – også i udviklingslande.

Michael Vogt – næstformand
Lektor hos Via University College
Siden 2011 har Michael været aktiv i DIB. Han har i en årrække været frivillig i Boliviagruppen og været med til at implementere Aprender Jugando-projekterne og lave tilsyn på NEXTCAP sundhedsprojektet i Bolivia – begge med DIBs partner Teko Kavi.

Michaels hjerte tilhører Indien, hvor han er vokset op, og derfor undersøger han for tiden muligheden for at starte nye partnerskaber og projekter op i Indien.

Bjarke Rambøll – kasserer
Sekretariatsleder hos VedvarendeEnergi
Bjarke har været med i DIB siden 1996. Den første årrække var han ansat i sekretariatet, og efterfølgende trådte han til i DIBs bestyrelse.

Bjarke er uddannet civilingeniør og er sekretariatsleder i miljøorganisationen VedvarendeEnergi.

Camilla Sternberg
På orlov
Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold og har siden 2017 været med i DIB. Camilla har arbejdet som assistent for de danske oversættere i Bruxelles.

Hun er frivillig i DIBs Nepalgruppe og koordinerer projekterne med de nepalesiske partnere sammen med de andre frivilliggruppen.
Hun vil som bestyrelsesmedlem have særligt fokus på organisationsudvikling.

Lea Pascal
International Aid / Cooperation Officer hos EU Kommissionen
Lea har været aktiv i DIBs Bolivia-gruppe siden 2014. Hun har oplevet den stærke udvikling af DIB som organisation de seneste år og ser frem til at støtte dette som suppleant i bestyrelsen.

Lea har en kandidat i Human Security og arbejder nu i EU-kommissionen med data management, monitorering og rapportering med fokus på migration og intern fordrivelse i Østafrika. 

Og som suppleanter:

Peter Lysell Nielsen
Peter har en kandidat i Religionsvidenskab og har været tilknyttet DIB siden november 2021. Han har tidligere arbejdet i DIB som projekt- og kommunikationsmedarbejder.

Peter har været involveret på forskellige måder i flere af DIBs mange projekter og var assistent på en tilsynsrejse i Filippinerne. Desuden arbejder han for tiden på en ansøgning til et PSHEA-projekt med vores sydasiatiske partnere.
Til generalforsamlingen i 2022 blev han valgt ind som suppleant.

Ledig plads

Foreningsdokumenter

Herunder finder du DIBs årsberetning og årsregnskab, som fremlagt på seneste generalforsamling, samt gældende vedtægter. Kontakt os, hvis du er interesseret i at se årsregnskaber og -beretninger for tidligere år.

‣ DIBs årsberetning 2021

‣ DIBs årsregnskab 2021

Gældende vedtægter for DIB

‣ Regnskab til indsamlingsnævnet 2020