DIB’s bestyrelse består af fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter, som vælges på den årlige generalforsamling.

På seneste generalforsamling den 15. juni 2020 blev følgende valgt til bestyrelsen:

Carsten Lützen (på valg i 2021)
Arkitekt og planlægger hos Aarhus Kommune
Michael Vogt (på valg i 2022)
Lektor hos Via University College

Bjarke Rambøll (på valg i 2022)
Sekretariatsleder hos VedvarendeEnergi
Bjarke har været med i DIB siden 1996. De første år som en del af sekretariatet, men efterfølgende som bestyrelsesmedlem. Bjarke er uddannet civilingeniør og er til daglig sekretariatsleder i miljøorganisationen VedvarendeEnergi.


Camilla Sternberg (på valg i 2022)
Linguist Agent hos den danske sprogafdeling i EU Kommissionen
Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold, og har siden 2017 været med i DIB. Camilla arbejder som assistent for de danske oversættere i Bruxelles. Hun koordinerer DIB’s Nepal-projekt sammen med frivilliggruppen. Hun ser frem til som bestyrelsesmedlem også at få indblik i og give en hånd med i selve organisationsudviklingen.

Manju Nielsen (på valg i 2021)
HR-konsulent hos Arla Foods
Manju startede som frivillig i DIB i 2018, og hun har hovedsageligt været tilknyttet DIB’s Nepal-projekt. Manju har en baggrund inden for jura og arbejder til dagligt med HR.


Og som suppleanter:

Lea Pascal
International Aid / Cooperation Officer hos EU Kommissionen
Lea har været aktiv i DIBs Bolivia-gruppe siden 2014. Hun har oplevet den stærke udvikling af DIB som organisation de seneste år og ser frem til at støtte dette som suppleant i bestyrelsen. Lea har en kandidat i Human Security og arbejder nu i EU-kommissionen med data management, monitorering og rapportering med fokus på migration og intern fordrivelse i Østafrika. 

Lene de Neergaard Hansen
Lene har en bachelor i jura og har i mange år været frivillig i organisationen Oxfam IBIS. Nu vil hun gerne tættere på udviklingsarbejdet i DIB og glæder sig til at blive mere involveret.

Bestyrelsesdokumenter

Herunder finder du DIBs årsberetning og årsregnskab, som fremlagt på seneste generalforsamling, samt gældende vedtægter. Kontakt os, hvis du er interesseret i at se årsregnskaber og -beretninger for tidligere år.

DIBs årsberetning 2019

DIBs årsregnskab 2019

Gældende vedtægter for DIB