DIB’s bestyrelse består af fem bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter, som vælges på den årlige generalforsamling.

På seneste generalforsamling den 26. april 2021 blev følgende valgt til bestyrelsen:

Carsten Lützen (på valg i 2022)
Arkitekt og planlægger hos Aarhus Kommune og formand i DIB
Michael Vogt (på valg i 2022)
Lektor hos Via University College og næstformand i DIB

Bjarke Rambøll (på valg i 2022)
Sekretariatsleder hos VedvarendeEnergi og kasserer i DIB
Bjarke har været med i DIB siden 1996. De første år som en del af sekretariatet, men efterfølgende som bestyrelsesmedlem. Bjarke er uddannet civilingeniør og er til daglig sekretariatsleder i miljøorganisationen VedvarendeEnergi.


Camilla Sternberg (på valg i 2022)
Linguist Agent hos den danske sprogafdeling i EU Kommissionen
Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold, og har siden 2017 været med i DIB. Camilla arbejder som assistent for de danske oversættere i Bruxelles. Hun koordinerer DIB’s Nepal-projekt sammen med frivilliggruppen. Hun ser frem til som bestyrelsesmedlem også at få indblik i og give en hånd med i selve organisationsudviklingen.

Manju Nielsen (på valg i 2022)
HR-konsulent hos Arla Foods
Manju startede som frivillig i DIB i 2018, og hun har hovedsageligt været tilknyttet DIB’s Nepal-projekt. Manju har en baggrund inden for jura og arbejder til dagligt med HR.


Og som suppleanter:

Lea Pascal
International Aid / Cooperation Officer hos EU Kommissionen
Lea har været aktiv i DIBs Bolivia-gruppe siden 2014. Hun har oplevet den stærke udvikling af DIB som organisation de seneste år og ser frem til at støtte dette som suppleant i bestyrelsen. Lea har en kandidat i Human Security og arbejder nu i EU-kommissionen med data management, monitorering og rapportering med fokus på migration og intern fordrivelse i Østafrika. 

Lene de Neergaard Hansen
Lene har en bachelor i jura og har i mange år været frivillig i organisationen Oxfam IBIS. De seneste år har hun gerne ville tættere på udviklingsarbejdet i DIB og har derfor siddet i bestyrelsen som suppleant.

Foreningsdokumenter

Herunder finder du DIBs årsberetning og årsregnskab, som fremlagt på seneste generalforsamling, samt gældende vedtægter. Kontakt os, hvis du er interesseret i at se årsregnskaber og -beretninger for tidligere år.

DIBs årsberetning 2020

DIBs årsregnskab 2020

Gældende vedtægter for DIB