Vi samarbejder med organisationen CHILDREN-Nepal om at forbedre levevilkårene for nepalesiske landbefolkninger i Enhancing Rural Livelihoods – et 3-årigt projekt, som er finansieret af CISUs Civilsamfundspujle.

Forbedrede levevilkår for landbefokningen

Projektet har til formål at reducere fattigdom blandt familier i landområderne ved at styrke deres kapacitet og evner til at skabe en bæredygtig levevej og bæredygtig udvikling lokalt. Et mål med projektet er også at øge CHILDREN-Nepals kapacitet indenfor området samt at styrke organisationens netværk med andre organisationer, der arbejder med bæredygtig udvikling. Håbet er, at de i fællesskab bliver i stand til sammen med lokalbefolkningen at advokere for bæredygtig udvikling, økologisk landbrug og implementering af regeringens Environmental Friendly Local Governance (EFLG) framework.

Workshop med lokalbefolkningen om bæredygtighed og økologisk landbrug.

Projektet har nu været i gang siden februar 2018 og har indtil videre resulteret i, at der er blevet etableret landbrugsgrupper i de 3 projektlandsbyer og fundet motiverede forandringsagenter blandt befolkningen, som ønsker at gøre en forskel for deres lokalsamfund. Målgruppen er desuden i fuld gang med introduktionen til økologisk landbrug.