DIB har siden dets grundlæggelse i 1988 haft projekter vidt omkring i verdenen, fra saltørkenerne i Bolivia til de over 7000 øgrupper i Filippinerne. I vores nye projekt bliver DIB dog endnu mere internationale, da vi øger vores tilstedeværelse i Sydamerika og træder ind på det afrikanske kontinent, med vores nylige samarbejdspartnere i Senegal, Tanzania og Argentina. Vi er stolte over at være en verdensomspændende organisation, med humanitære indsatser og udviklingsarbejde, der nu spænder sig over 4 kontinenter.

Synergies across the continents (2022-2023)

Dette projekt har til formål at vidensudveksle og introducere bæredygtige, klimavenlige løsninger til landsbyer som ikke har adgang til elektricitet og som er præget af fattigdom. Ved at dele erfaringer på tværs af landegrænser kan vores organisationer facilitere en vidensudveksling mellem landsbyerne, der skal inspirere de forskellige landsbyer og skabe skræddersyet løsningsmodeller, som kan forbedre livskvaliteten blandt landsbybeboerne. Vi vil udvikle og videreformidle fordelene ved at implementere bæredygtige energiløsninger, og på længere sigt er vores mål at større institutioner får øjnene op for bæredygtige energiløsninger, så vi kan få større opmærksomhed og finansiering på området.

Med projektet vil vi vise, hvordan CSO’er (Civil Society Organisations) kan spille en vigtig rolle ved at italesætte og assistere med at implementere bæredygtige energiløsninger, samt agere fortalervirksomhed og få involveret lokale organisationer og beslutningstagerne.