Bliv medlem for blot 100 kr. – indbetal på konto-nr. 8401-1265380 eller MobilePay-nr. 94620. Dit bidrag hjælper til at gøre en forskel ude i verden.

Husk at notere dit navn på overførslen – også gerne din mail, så vi kan sende dig en velkomsthilsen, og du kan få tilsendt nyhedsbrevet.

Vi jubler, hver gang vi får et nyt medlem, og når gamle medlemmer fornyer deres medlemsskab. Vi har brug for – og knus-elsker – alle vores medlemmer. DIB skal nemlig have mindst 50 betalende medlemmer om året for at kunne søge midler hos CISU og lave projekter med vores partnere i Syd – og dét vil vi gerne kunne blive ved med.

Som medlem kan du være med til præge og styrke vores arbejde samt deltage i den årlige generalforsamling. Derudover vil du modtage et nyhedsbrev fra os ca. en gang i kvartalet.

Giv et bidrag

Du kan give et bidrag til DIB’s arbejde ved at overføre på MobilePay-nr. 94620 eller konto-nr. 8401-1265380.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på dib@dib.dk, hvis du har særlige ønsker til, hvad dit bidrag skal gå til.

For en lille organisation som DIB kan alle bidrag – store som små – betyde alverden. Dit bidrag vil hjælpe os med at udvikle vores oplysningsaktiviteter i Danmark, opretholde et velfungerende og tilstedeværende sekretariat, etablere stabile frivilliggrupper og øge kendskabet til organisationen og dens gode resultater. Vores store udviklingsprojekter finansieres ofte gennem specifikke projektbevillinger.

Bliv frivillig

Tag del i DIB’s arbejde – enten som frivillig på sekretariatet eller i en af de frivilliggrupper, der varetager vores projekter.

Kontakt sekretariatsleder Lykke Valentin Kristiansen på dib@dib.dk for at høre nærmere eller henvend dig direkte til en af vores to projektgrupper, Bolivia-gruppen ved Lea Pascal på bolivia@dib.dk eller Nepal-gruppen ved Camilla Sternberg på nepal@dib.dk.

Som frivillig kan du opøve kompetencer inden for udvikling, styring og koordinering af projekter; få erfaring med kommunikation, PR og formidling; opbygge et netværk i NGO-miljøet, bl.a. via deltagelse i møder og kurser; blive en del af en lille, men aktiv organisation, som brænder for sit arbejde, og som mener, at frivilligt arbejde skal være både meningsfuldt, inkluderende og hyggeligt.