DIBs sekretariat har hjemme i U-huset i Aarhus, som er et kontorfællesskab af udviklingsorganisationer. Kontoret ligger på 3. sal, hvor du kan være heldig at møde vores ansatte:

Simon Langvad Græsbøll Iversen
Sekretariats- og projektleder (barselsvikariat)
Simon står med ansvaret for drift og administration af organisationen, og så er han projektleder på flere af DIBs projekter i bl.a. Bolivia og Filippinerne.
Simon arbejder med den eksterne kommunikation, projektudvikling, fundraising, organisatorisk udvikling, bestyrelsesbetjening samt støtte af frivillige og hvervning af nye medlemmer. Han repræsenterer DIB udadtil og i samarbejdet med partnere.

Simon er uddannet inden for Spansk, Antropologi og Latinamerikastudier og har boet en god rum tid i bl.a. Bolivia og Peru.

Simon kan kontaktes på dib@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.

Camilla Rothkegel Sternberg
Projektleder
Camilla er projektleder på vores projekter i Sydasien, og så er hun desuden engageret i DIBs Nepalgruppe og koordinerer projekterne med vores frivillige og de nepalesiske partnere.

Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold og har siden 2017 været med i DIB. Hun har tidligere arbejdet som assistent for de danske oversættere i Bruxelles og har rejst i Indien og Nepal.

Camilla kan kontaktes på dib@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.

Lykke Valentin
Sekretariats- og projektleder (barsel)
Lykke er generalen med det store overblik over DIBs mange aktiviteter. Dog er hendes lange to-do liste hos DIB lagt i skuffen den kommende tid, mens hun er på barsel.