DIBs sekretariat har hjemme i U-huset i Aarhus, som er et kontorfællesskab af udviklingsorganisationer. Kontoret ligger på 3. sal, hvor du kan møde vores ansatte:

Lykke Valentin
Sekretariatsleder
Lykke er generalen med det store overblik over DIBs mange aktiviteter. Hun har ansvaret for organisationens daglige drift og udvikling og står for projektudvikling, fundraising, bestyrelsesbetjening samt støtte af frivillige og hvervning af nye medlemmer. Hun repræsenterer DIB udadtil og i samarbejdet med partnere.

Lykke er også projektleder for projekterne i Sydasien og Filippinerne. Hun er uddannet i Miljøplanlægning og Internationale Studier.

Lykke kan kontaktes på dib@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.


Simon Langvad Græsbøll Iversen
Projektleder og administration
Simon står med ansvaret for administration og kommunikation, og så er han projektleder på flere af DIBs projekter i bl.a. Bolivia og Tanzania.

Han arbejder med den eksterne kommunikation, projektudvikling, fundraising, organisatorisk udvikling, organisering, rekruttering og støtte af frivillige og praktikanter samt hvervning af nye medlemmer.

Simon er uddannet inden for Spansk, Antropologi og Latinamerikastudier og har boet en god rum tid i bl.a. Bolivia og Peru.


Camilla Rothkegel Sternberg
Projektleder
Camilla er projektleder på vores projekt i Nepal og koordinerer samtidig DIBs frivillige Nepalgruppe.

Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold samt globale kønsstudier.

.

.