DIBs sekretariat har hjemme i U-huset i Aarhus, som er et kontorfællesskab af udviklingsorganisationer. Kontoret ligger på 3. sal, hvor du kan møde vores ansatte:

Lykke Valentin
Sekretariatsleder
Lykke er generalen med det store overblik over DIBs mange aktiviteter. Lykke har det overordnede ansvar for organisationens daglige drift og udvikling. Hun har derudover en lang opgaveportefølje inklusiv projektudvikling, fundraising, bestyrelsesbetjening samt støtte af frivillige og hvervning af nye medlemmer. Og så er hun også projektleder for projekterne i Sydasien og Filippinerne.

Hun repræsenterer DIB udadtil og i samarbejdet med partnere.

Lykke kan kontaktes på dib@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.

Simon Langvad Græsbøll Iversen
Projektleder
Simon står med ansvaret for administration og kommunikation, og så er han projektleder på flere af DIBs projekter i bl.a. Bolivia og Tanzania.
Simon arbejder med den eksterne kommunikation, projektudvikling, fundraising, organisatorisk udvikling, rekruttering og støtte af frivillige og praktikanter og hvervning af nye medlemmer.

Simon er uddannet inden for Spansk, Antropologi og Latinamerikastudier og har boet en god rum tid i bl.a. Bolivia og Peru.

Simon kan kontaktes på admin@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.

Arman Nozar
Projektassistent
Arman er ansat i løntilskud hos DIB, og han tager sig af alle mangeartede opgaver, der lander på hans bord. Han hjælper bl.a. med projektudvikling, research, kommunikation, oplysning i Danmark, udvikling af events og meget mere.

Arman har en bachelor i Kinastudier og en kandidat i Internationale Studier.

Arman kan kontaktes på dib@dib.dk


Camilla Rothkegel Sternberg
Projektleder
Camilla er projektleder på vores projekter i Sydasien, og så er hun desuden engageret i DIBs Nepalgruppe og koordinerer projekterne med vores frivillige og de nepalesiske partnere.

Camilla har en baggrund i Sydasienstudier, udviklingsstudier og internationale forhold og har siden 2017 været med i DIB. Hun har tidligere arbejdet som assistent for de danske oversættere i Bruxelles og har rejst meget i Indien og Nepal.