DIB's secretariat is located in U-huset i Aarhus, som er et kontorfællesskab af udviklingsorganisationer. På kontoret oppe på 4. sal kan du være heldig at fange 2 af vores 3 ansatte:

Simon Langvad Græsbøll Iversen
Sekretariats- og projektleder (barselsvikariat)
Simon står med ansvaret for drift og administration af organisationen og flere af DIBs projekter i bl.a. Bolivia, Sydasien og Filippinerne. Han arbejder også med den eksterne kommunikation og repræsenterer DIB udadtil og i samarbejdet med partnere. Desuden arbejder han med projektudvikling, fundraising, organisatorisk udvikling, bestyrelsesbetjening samt støtte af frivillige og hvervning af nye medlemmer.
Simon er uddannet inden for Spansk, Antropologi og Latinamerikastudier og har boet en god rum tid i bl.a. Bolivia og Peru.

Simon kan kontaktes på dib@dib.dk eller på DIB-telefonen +45 52 99 92 36.

Peter Lysell Nielsen
Project employee
Peter er ansat på en midlertidlig kontrakt indtil midt-juli. Hans opgaver er at varetage kommunikationen på DIBs hjemmeside og sociale medier, bl.a. ved at indsamle historier fra projekter og frivilliggrupper. Desuden arbejder Peter også med projektudvikling med Sydasien-partnerne.

Peter har med sin kandidat i Religionsvidenskab interesse i kultur(er) og religioners indflydelse herpå og vil forsøge at bidrage med sine perspektiver og “nye” øjne hos DIB.

Peter can be contacted at dib@dib.dk

Lykke Valentin
Sekretariats- og projektleder (barsel)
Lykke er generalen med det store overblik over DIBs mange aktiviteter. Dog er hendes lange to-do liste hos DIB lagt i skuffen den kommende tid, mens hun er på barsel.