DIB's project work in the south

Since 1988, DIB's project work has led us around the world where we have established close collaborations with our partner organizations and, together with them, made a difference for people in vulnerable positions and situations.

Læs mere om vores nuværende projekter og engagement i henholdsvis Bolivia, Philippines, Nepal, South Asia and Tanzania i de respektive undermenuer.

Unge i landbruget i Geita i Tanzania sammen med medarbejdere hos DIB’s partner Kijani Consult Tanzania.


Do you want to join?

Hvis du vil engagere dig i DIB’s projektarbejde, er der mulighed for at blive en del af de frivilliggrupper, der varetager projekterne. Læs mere om hvert enkelt landområde og de projekter, som vi har arbejder med i undermenuerne.

Find kontaktinfo på hver af grupperne nederst på de enkelte projektsider, eller skriv en email til sekretariatet på dib@dib.dk for at høre nærmere.

Vil du støtte DIB, så vi fortsat kan arbejde med udviklingsprojekter og støtte marginaliserede og sårbare befolkninger ude i verden, så bliv medlem af DIB ved at overføre 100 kr. på vores konto i Merkur Andelskasse reg. 8401 kontonr. 1265380 eller MobilePay-nr. 94620.