Lectures and presentations at schools

DIB’s ansatte og frivillige tilbyder at besøge uddannelsesretninger på universiteter, gymnasier og HF. Vi kan introducere de studerende for, hvad en ngo egentlig er, hvilke udfordringer vi prøver at hjælpe med at løse i Syd og give dem en smagsprøve på, hvad der skal til for at få en forening og organisation som vores til at løbe rundt.

Vi fortæller med udgangspunkt i de projekter, som vi har gennemført og i øjeblikket er i gang med og de mange erfaringer og anekdoter, som vi har samlet over årene.

Our presentations can be relevant on educations in weeks, where students works with the 'sustainable development goals' or on educations that has an international focus.

For students attending educational institutions, it could be relevant enquire about the opportunity for internships at DIB's secretariat in Aarhus or with our project partners abroad. We would love to talk with you about the opportunity for internship and to strengthen your CV.

Shall we pay you a visit?

If you would like DIB to come by at your education, workplace, organization etc. then please contact the secretariat at dib@dib.dk.