Foredrag, gæsteundervisning og oplæg på skoler

Ansatte i DIB fortæller om vores projekter for højskoleelever.

DIB’s ansatte og frivillige tilbyder at besøge uddannelsesretninger på universiteter, gymnasier og HF. Vi kan blandt andet introducere de studerende for …

  • Hvad en NGO egentlig er …
  • Hvilke udfordringer vi prøver at hjælpe med at løse i Syd …
  • Hvordan vores projekter berører store emner såsom klima, køn eller bæredygtighed …
  • Hvad der skal til for at få en forening og organisation som vores til at løbe rundt …

… eller noget andet, som I finder relevant for jer! Vores foredrag og oplæg kan f.eks. være relevante på uddannelsesinstitutioner i forbindelse med uger, hvor elever/studerende skal arbejde med Verdensmålene, eller på uddannelser med internationalt fokus. For studerende kan det måske også være relevant at høre om mulighederne for praktik på DIB’s sekretariat i Aarhus eller hos vores projektpartnere i udlandet. Vi vil gerne snakke om muligheden for at komme i praktik og få styrket sit CV.

Vi fortæller med udgangspunkt i de projekter, som vi har gennemført og i øjeblikket er i gang med, samt de mange erfaringer og anekdoter, som vi har samlet over årene.

Skal vi komme på besøg hos jer?

Hvis du har lyst til at få besøg af DIB på dit studie, din arbejdsplads eller i din forening (eller kender et helt fjerde, oplagt sted, vi skal besøge), så kontakt endelig sekretariatet på dib@dib.dk.