Foredrag og oplæg på skoler

DIB’s ansatte og frivillige tilbyder at besøge uddannelsesretninger på universiteter, gymnasier og HF. Vi kan introducere de studerende for, hvad en ngo egentlig er, hvilke udfordringer vi prøver at hjælpe med at løse i Syd og give dem en smagsprøve på, hvad der skal til for at få en forening og organisation som vores til at løbe rundt.

Vi fortæller med udgangspunkt i de projekter, som vi har gennemført og i øjeblikket er i gang med og de mange erfaringer og anekdoter, som vi har samlet over årene.

Vores foredrag og oplæg kan være relevante på uddannelsesinstitutioner i forbindelse med uger, hvor eleverne og de studerende skal arbejde med Verdensmålene eller på uddannelser med internationalt fokus.

For studerende på uddannelsesinstitutioner kan det måske også være relevant at høre om mulighederne for praktik på DIB’s sekretariat i Aarhus eller hos vores projektpartnere i udlandet. Vi vil gerne snakke med dig om muligheden for at komme i praktik og få styrket dit CV.

Skal vi komme på besøg hos jer?

Hvis du har lyst til at få besøg af DIB på dit studie, din arbejdsplads eller i din forening (eller kender et helt fjerde oplagt sted), vi skal besøge, så kontakt endelig sekretariatet på dib@dib.dk.