Efter de seneste udmeldinger fra Statsministeren om en forventet 3. åbningsbølge efter den 8 juni vil tillade 30-50 personer at være samlet, så vover vi hermed pelsen, og indkalder til årets generalforsamling i DIB 

Dato: Mandag den 15. juni
Tid: kl. 17.00-20.00
Sted: Klosterport 4T, 3. sal, Aarhus

Vi afholder selvfølgelig kun generalforsamlingen med det forbehold, at arrangementet lever op til sundhedsstyrelsens anbefalinger og de gældende politiske retningslinjer. Derfor er det vigtigt, at man husker at tilmelde sig i god tid. Dette så vi ved, hvor mange, der dukker op, og så vi kan kontakte de tilmeldte i tilfælde af, der kommer ændringer eller en udskydelse.

Derfor er der senest tilmelding onsdag den 10. juni til sekretariatet på email dib@dib.dk eller telefon 52999236.

Indkommende forslag til generalforsamlingen skal være DIB i hænder senest to uger før generalforsamlingen, det vil sige mandag den 1. juni.

Tak for indsatsen i 2019
2019 har været et begivenhedsrigt år for DIB med en masse nye projekter, oplevelser og aktiviteter.

Dette kunne ikke ske uden vores seje frivillige, personale, bestyrelse og ikke mindst vores medlemmer. Så kom og vær med når vi runder af på 2019 og hører om nogle af de spændende aktiviteter, der er forgået i årets løb. Vi vil også kigge frem på resten af 2020, som nok kommer til at se lidt mere anderledes ud end vi lige havde regnet med.

Valg til bestyrelsen
I år skal der vælges tre bestyrelsesmedlemmer og som altid er der valg af to suppleanter. Så hvis du har lyst til at involvere dig i bestyrelsesarbejdet eller går og overvejer det, så har du endnu engang chancen. Tag endelig kontakt til et siddende bestyrelsesmedlem eller sekretariatet, hvis du vil vide mere. 

Vanen tro runder vi arrangementet af med lidt til maven og ganen 🙂

Vi glæder os til at se Jer! 

Med venlig hilsen
DIBs bestyrelse og sekretariat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *