Du kan blive medlem for blot 100 kr. ved at indbetale på kontonummer 8401-1265380 eller MobilePay-nummer 94620.

Husk at notere dit navn på overførslen – også gerne din mail, så vi kan sende dig en velkomsthilsen, og du kan få tilsendt nyhedsbrevet.

I DIB jubler vi, hver gang vi får et nyt medlem, og når gamle medlemmer fornyer deres medlemsskab. Vi har brug for – og knus-elsker – alle vores medlemmer. Vi skal nemlig have mindst 50 betalende medlemmer om året for at kunne søge midler hos CISU og lave projekter med vores partnere i Syd – og dét vil vi gerne kunne blive ved med.

Som medlem kan du være med til præge og styrke vores arbejde og deltage i den årlige generalforsamling. Derudover vil du modtage et nyhedsbrev fra os ca. en gang i kvartalet.

Make a contribution

You can make a contribution to DIB's work by transferring to MobilePay 94620 or account number 8401-1265380.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på dib@dib.dk, hvis du har særlige ønsker til, hvad dit bidrag skal gå til.

For en lille organisation som DIB kan alle bidrag – store som små – betyde alverden. Dit bidrag vil hjælpe os med at udvikle vores oplysningsaktiviteter i Danmark, opretholde et velfungerende og tilstedeværende sekretariat, etablere stabile frivilliggrupper og øge kendskabet til organisationen og dens gode resultater. Vores store udviklingsprojekter finansieres ofte gennem specifikke projektbevillinger.

Become volunteer

Tag del i DIB’s arbejde – enten som frivillig på sekretariatet eller i en af de frivilliggrupper, der varetager vores projekter.

Kontakt sekretariatsleder Lykke Valentin Kristiansen på dib@dib.dk for at høre nærmere eller henvend dig direkte til en af vores to projektgrupper, Bolivia-gruppen ved Lea Pascal på bolivia@dib.dk eller Nepal-gruppen ved Camilla Sternberg på nepal@dib.dk.

Som frivillig kan du opøve kompetencer inden for udvikling, styring og koordinering af projekter; få erfaring med kommunikation, PR og formidling; opbygge et netværk i NGO-miljøet, bl.a. via deltagelse i møder og kurser; blive en del af en lille, men aktiv organisation, som brænder for sit arbejde, og som mener, at frivilligt arbejde skal være både meningsfuldt, inkluderende og hyggeligt.